Bachs Blomstermedicin

Bachs blomsterremedier er energi-essenser af forskellige blomster lavet af den engelske læge og homøopat Dr. Edward Bach.
Han fandt ud af, at disse helt særlige blomster kan påvirke vores energilegeme til en større balance. Hans filosofi er, at det er vores sind, der skaber ubalancerne i kroppen, og at det dybest set er en ubalance mellem personlighed og sjæl, der skaber alle sygdomme.
Gennem at påvirke sindet med den positive energi, som remedierne bidrager med, kan man få større bevidsthed om, hvor man skal arbejde med sig selv.
Mange oplever perioder med vanskeligheder, modgang og udmattelse, og det er her Bachs remedier har en god virkning og indflydelse på os. De hjælper og understøtter dine følelser, så du bedre kan håndtere de udfordringer hverdagen giver. Derved får du også mere fred, indre ro, større livsglæde og velvære.

Remedierne hjælper dig med at nærme dig din egen sjæls-energi og leve som den, du egentlig er. Bachs blomstermedicin er fantastisk til dig, der ønsker personlig og spirituel udvikling, og de kan bruges med stort held af alle, voksne som børn.
Bachs blomsterremedier er 100% fri for bivirkninger.

Der er 38 forskellige Bach remedier til 38 forskellige følelser.

Her er nogle eksempler:
Du er fuldstændig udmattet og har brugt alle dine energi-reserver efter en lang og svær periode   med personlige vanskeligheder, sygdom eller anden belastning. Så er det  Oliven / Olive, et remedie til rekonvalescens, som hjælper til at genoprette din gamle styrke og vejlede dig til at passe på dig selv.

Du er typen som sætter en glad maske op, så ingen kan se, at du i virkeligheden lider. Så kan Agermåne / Agrimony hjælpe dig, så du bedre kan udtrykke dine inderste følelser.

Du har lidt et stort tab og har fået et chok. Så kan Fuglemælk / Star of Bethlehem trøste, lindre og forløse.

Du har en lille, indre kritiker siddende i maven, som hindrer dig i at se det gode i andre og som dybest set gør dig utilfreds og ked af det. Så er Bøg / Beech det remedie der hjælper dig til at acceptere ufuldkommenhed hos dine medmennesker og opleve samhørighed med andre trods forskelligheder.

Under en Bach-konsultation snakker vi om, hvad du ønsker at arbejde med og ændre i dit liv og sammen finder vi de blomsterremedier, der kan hjælpe og understøtte dig med dette. Jeg blander en flaske med dråberne, som du får med hjem.

Oftest er der en virkning indenfor 8-10 dage.