Hvorfor balance-olie?

Spørger du sommetider dig selv, hvorfor du tager Balance olien?

Jeg vil gerne give dig adskillige grunde til hvorfor.Billedresultat for Balance olie

Balance-olien er udvundet af dybhavs småfisk, fanget i farvandet omkring Island. Det sikrer en fangst, som er lav i indhold af tungmetaller.
Balance-olien er et produkt af omega-3 fiskeolie og omega-9 olivenolie.
Olivenolie er rig på antioxidanter og polyfenoler, som sikrer, at Balance olien når ud til alle dine celler i højeste potens, og især at olien ikke harsker, da polyfenolerne beskytter de sarte omega-3 fedtsyrer.
En harsk fiskeolie er ikke god for kroppen.
På Aarhus School of Engineering forsker Ling-Zhi Cheong i indkapsling af fiskeolie, da man ved, at aktivstofferne i fiskeolie har en meget lav biotilgængelighed, idet omega-3 fedtsyrerne er instabile og mister deres ernæringsmæssige værdi, når de harsker.
Det skader ikke kroppen at spise den harske olie, men den har ingen næringsmæssig værdi, og derfor er det spild af penge.
Torger Børresen forskningschef ved Fødevareinstituttet, har ligeledes lavet en undersøgelse, der viste, at langt de fleste fiskeolieprodukter er harske allerede før, de bliver solgt i butikkerne.

Balance-olien er netop ikke en ren omega-3 fedtsyre, men tilsat omega-9 fedtsyre for at hindre harskning og sikre en høj biotilgængelighed for vores celler i kroppen, hvilket vil sige, at vi optager maximalt af fedtsyrerne.
Zinzino’s balance test viser, at dette rent faktisk også sker.

  • Politiken 2015 – fiskeolie redder hjertepatienters liv, da omega-3 fedtsyre har en medicinlignende effekt på hjertet, og dermed stabiliserer hjertets rytme, så man ikke pludselig får hjertedød.

 

  • Netdoktor – Omega-3 nedsætter risikoen for eller lindrer  åreforkalkning, blodpropper, kræft, diabetes, demens, depression, gigt, astma, psoriasis, eksem og tarmbetændelse.

 

  • Netdoktor – Omega-3 er med til at lindre smerte og sænker blodtrykket.

 

  • Netdoktor – Omega-3 fedtsyren DHA er vigtig for hjernens opbygning og funktion, herunder for humør og hukommelse.

 

  • Femina 2016 – Omega-3 fedtsyre har en dokumenteret effekt ved hjertesygdom og leddegigt. Samt nedsætter risikoen for eller lindrer sygdomme som åreforkalkning, blodprop og diabetes, demens, depression, gigt, astma, psoriasis, eksem og tarmbetændelse.

 

  • Psykologi 2015 / ernæringsspecialist Martin Kreutzer – fordele ved at spise anti-inflammatorisk: balance i humøret, mere energi, tænk klart og fokuseret, nedsætter ledsmerter, en vægt i balance, en sund hud.

Kan vi virkelig forebygge alle disse sygdomme ved at tage Balance-olie hver dag?

JA! – det siger al forskning på området

OG

Det er grunden til, jeg tager balance olien, så jeg ved, min krop får nok af de vigtige omega-3 fedtsyrer.