FiberBlend Zinobiotic

 

Vores tarmfunktion har stor betydning for vores velbefindende, og de over 100 trillioner bakterier i vores tyktarm kræver et sundt miljø for, at vi kan opretholde normal tarmfunktion.

Mange oplever i dag problemer med fordøjelse og afføring med ringe livskvalitet til følge. Skyldes det en dårlig tarmflora, kan det være nødvendigt at fodre de gode bakterier, så de bliver i overtal i forhold til de mindre gode bakterier og for, at de holder sig aktive og sunde.
Prebiotika nedbrydes primært af bakterierne i tyktarmen og stimulerer væksten af de gode bakterier, så de holder de sygdomsfremkaldende bakterier i skak.

Fiberblend stimulerer væksten af de gode bakterier i tyktarmen.

Fiberblend hjælper til at opretholde normal kolesterol-niveau i blodet.

Fiberblend hjælper til opretholde et stabilt blodsukker efter et måltid.

Har du tendens til oppustet mave, luft i maven, hård/løs afføring, irriteret tyktarm, betændt tarm eller andre tarmlidelser, så gør noget godt for din tarm ved at fodre de mange gode bakterier i tyktarmen, så tarmen får muligheden for igen at komme i balance.

Fiberblend er et godt supplement til Balance-olien, hvis du oplever dårlig tarmfunktion, da en dårlig fungerende tarm, pga bakteriefloraen ikke er i balance, kan føre til betændelse i tarmen på sigt, og en inflammationsproces er i gang i hele kroppen.

Pris:

I klinikken 1 dåse 249.-

Som supplement til dit Balance-olie abonnement 1 dåse 199.-

I 6 mdrs. abonnement startpakke :

3 dåser 549,- ex fragt –  derefter 1 dåse 199,- pr mdr. ex fragt, med levering af 2 dåser hver 2. måned. (kontakt mig, hvis du ønsker dette:  gm@rygcenteraarhus.dk)